ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,

για αγορές 45 ευρώ και άνω!

Αν δε βρίσκετε αυτό που ζητάτε,
τηλεφωνήστε στο 2106523515
και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  • 1
  • 2
  • 3

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

Τιμή
Τιμή πώλησης14,40 €
ΚατασκευαστήςΜΙΝΩΑΣ
Περιγραφή Όταν η νεαρή σύζυγος του Ρέι Γκάρετ αυτοκτονεί, ο κόσμος του καταρρέει. Για πρώτη φορά στην ξέγνοιαστη ως τότε ζωή του, πρέπει να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση. Εκτός από τον πόνο του, έχει να αντιμετωπίσει και την οργή του πεθερού του, Έντουαρντ Κόουλμαν, που πιστεύει πως ο Ρέι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης του.
Ο Κόουλμαν πυροβολεί τον Ρέι και, νομίζοντάς τον νεκρό, φεύγει για τη Βενετία. Ο Ρέι όμως θα τον ακολουθήσει ως εκεί, ελπίζοντας να βρει ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του. Μέσα στα σοκάκια της γραφικής πόλης παραμονεύουν ο ένας τον άλλο, ο Κόουλμαν για να εκδικηθεί και ο Ρέι για να ξαλαφρώσει από το βάρος μιας αόριστης ευθύνης. Σε αυτή τη θανάσιμη καταδίωξη οι ρόλοι κυνηγού και κυνηγημένου εναλλάσσονται και η αγωνία κορυφώνεται μέχρι την τελική σύγκρουση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Η Πατρίτσια Χάισμιθ κάνει τους πιο παράλογους χαρακτήρες να μοιάζουν απόλυτα λογικοί, σε σμείο που ο αναγνώστης νιώθει ότι ταυτίζεται απόλυτα με τον πιο ψυχοπαθή δολοφόνο» (Τζίλιαν Φλιν)
«Η σημαντικότερη συγγραφέας noir μυθιστορημάτων» (The Times)
«Κλασική αξία, η Πατρίσια Χάισμιθ σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της ψυχολογικά θρίλερ. Με σκηνικό τη Βενετία της δεκαετίας του '60, η Χάισμιθ στήνει ένα ελκυστικό κυνηγητό στα στενά και στα κανάλια της πόλης, μεταξύ των εύπορων Αμερικανών ηρώων της. Το παιχνίδι δύναμης και ευφυΐας στην ατμοσφαιρική Βενετία αποκαλύπτει όχι μόνο μία σειρά από ήρωες και δευτερεύοντες χαρακτήρες αλλά και τη διαχρονική μανία των μορφωμένων Αμερικανών με το αρχετυπικό πρότυπο της Ιταλίας στις μεταπολεμικές δεκαετίες».
(Νίκος Βατόπουλος, Η Καθημερινή)
«Στα κατ' επίφασιν noir μυθιστορήματά της κάθε εκτροχιασμός φαίνεται φυσιολογικότατος - ιδίως ο φόνος. Στον ανέμελο ζόφο του κόσμου της, η ηθική είναι απλώς το καταφύγιο της ανεπάρκειας». (Τίνα Μανδηλαρά, Lifo)
Χαρακτηριστικά
Αρχική Τιμή:  14.400

Brands που μπορείτε να βρείτε στα Monogram.

             

Facebook Image